Αρχική Σελίδα

Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Ανοιχτήρι πορτών γκαράζ Drive ζωνών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ανοιχτήρι πορτών γκαράζ Drive ζωνών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η διαταγή ήρθε σε μια επιτυχία τελών. Είναι μια πολύ ευτυχής συνεργασία με την επιχείρηση πορτών ZT. Ευχαριστεί την υποστήριξή σας στην επιχείρησή μου. Τα ανοιχτήρια είναι καλή ποιότητα. Πιστεύω στο μέλλον, θα επιθυμούσα να συνεργαστώ με σας τους τύπους πάλι. Ευχαριστίες για τις προσπάθειές σας όλη την ώρα.

—— Robert

Άριστη εμπειρία με την πόρτα ZT, κάνουν μια μεγάλη εργασία και οι μηχανές γκαράζ είναι 1$η ποιότητα κατηγορίας ευχαριστώ πολύ στη Rona και τη μεγάλη υπηρεσία της!

—— Αλεξάνδρα

Η μηχανή γκαράζ τους είναι καλής ποιότητας, εύκολη εγκατάσταση και χαμηλού θορύβου. Θα τους σύστηνε και θα συνεργαζόταν πάλι.

—— George

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Περιοχή περισσότερο από 20.000 ㎡ εργοστασίων.

  Περισσότερα από 100 empoyees.

  Εξαγωγή 200.000 σύνολα ανοιχτηριού πορτών γκαράζ το χρόνο.

  Η γραμμή παραγωγής εργοστασίων μας έχει 4 γραμμές. Ο κύριος πίνακας συγκεντρώνει τη γραμμή  Η μηχανή συγκεντρώνει τη γραμμή Οι εξεταστικές γραμμές γραμμών και συσκευασίας.

   

   

 • OEM / ODM

  Η Co. ΕΠΕ πορτών Zhongtian Shenzhen είναι ένας επαγγελματίας που συμμετέχεται στο σχέδιο μηχανών πορτών γκαράζ τηλεχειρισμού, Ε&Α, κατασκευή, πωλήσεις δεδομένου ότι μια από την επαγγελματική επιχείρηση, έχει διάφορη υψηλή ποιότητα.

   

  Πρέπει οι ίδιοι να μαρκαρίσουμε τα ανοιχτήρια πορτών γκαράζ, μπορούμε επίσης χορηγώντας το αίτημα των πελατών να προσαρμόσουμε. Το χρώμα κοχυλιών κεντρικών υπολογιστών μηχανών, λογότυπο μπορεί να είναι. 

 • Ε & Α

  Αφιερώνουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη, σε έναν ασφαλέστερο, πιό ανθρωπιστικός και η ιδέα ενός μεγάλου, η μεγάλη έναρξη: η ΣΥΝΕΧΗΣ σωληνοειδής μηχανή τύπων αποθήκευσης και η ευφυής σειρά συστημάτων ελέγχου (ηλεκτρονικό όριο, αναπήδηση αντίστασης) προϊόντων του.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Rona Huang

Φαξ: 86--755-89739535

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)